PIZZA & MORE

PIZZA & MORE Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 399 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza & More. Meer weten? Ontdek meer

26 aug 2022 om 15:07 Erg jammer dat ik voor de zoveelste keer geen drinken kreeg meegeleverd bij mijn bestelling, uiteraard wel voor betaald.
23 aug 2022 om 21:25 Blijf zo doorgaan top
15 aug 2022 om 20:57 eten was lekker maar duur
13 aug 2022 om 20:44 Ik moest erg lang wachten, ik snap dat het druk is op een zaterdag maar nu heb ik gewoon 1,5 uur moeten wachten op mijn eten.
11 aug 2022 om 21:18 Normaal zo stipt. Nu zeker niet en de pizza was kleiner dan normaal. En dat voor ruim 15 euro
7 aug 2022 om 23:27 De pizza.s waren heel lekker en goed van temperatuur. Heerlijk.
28 jul 2022 om 21:49 Snel heet en vriendelijk en erg lekker
19 jul 2022 om 20:50 Tasty pizza's. Ordered large fries as well, we got alot of fries. The fries could have used a bit more time into the basket however, since they were a bit washed out. Rest was good though and all very warm.
17 jul 2022 om 23:09 Patat was heerlijk maar de kipburger was niet lekker.
9 jul 2022 om 19:44 Eten was goed, genoeg, warm en prima op tijd.
30 jun 2022 om 19:59 Heerlijke pizza! Prima bezorging. En op tijd die ze beloven.
24 jun 2022 om 9:39 Lekkere spareribs . Top